top of page

Natuurbegraafplaats Maashorst

Deze natuurbegraafplaats ligt in het natuurgebied de Maashorst. Het is een prachtig gebied met een rijke variatie aan flora en fauna en ca. 26 hectare groot terwijl het hele natuurgebied ruim 3500 hectare meet. Hier midden in de natuur uw laatste rustplaats. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Een plek voor de eeuwigheid. In de vrije natuur, aan een bosrand of in een open veld. Uiteindelijk gaat het graf over in de natuur die verder zijn werk doet.

Hier kunt u een persoonlijke invulling geven aan uw uitvaart. Bij natuurbegraven staat naast de natuur de mens centraal. U krijgt de ruimte en alle tijd voor een afscheid. Dit kan in het ceremoniegebouw of zelfs in de open lucht. Uiteraard kunt u een afscheidsdienst elders laten plaatsvinden, denk aan de kerk, een crematorium of misschien het café bij u om de hoek. En aansluitend de teraardebestelling op de natuurbegraafplaats.

James de Graaff Uitvaartzorg biedt u deze mogelijk in samenwerking met natuurbegraafplaats Maashorst. Bent u geïnteresseerd dan kunt u graag met mij contact opnemen voor nadere informatie. 

Een foto-impressie van de opening op 8 oktober 2016 van Natuurbegraafplaats Maashorst

bottom of page