James de Graaff Uitvaartzorg

Ravenstein 

Natuurbegraafplaats Maashorst

Deze natuurbegraafplaats ligt in het natuurgebied de Maashorst. Het is een prachtig gebied met een rijke variatie aan flora en fauna en is ca. 26 hectare groot terwijl het hele natuurgebied ruim 3500 hectare meet. Hier midden in de natuur uw laatste rustplaats.Het is iets wat steeds meer de wens wordt van veel mensen. Een plek voor de eeuwigheid. In de vrije natuur, aan een bosrand of in een open veld. Uiteindelijk gaat het graf over in de natuur die verder zijn werk doet.

Hier kunt u een persoonlijke invulling geven aan uw uitvaart. Bij natuurbegraven staat naast de natuur de mens centraal. U krijgt de ruimte en alle tijd voor een afscheid. Dit kan in het ceremoniegebouw of zelfs in de open lucht. Uiteraard kunt u een afscheidsdienst elders laten plaatsvinden (b.v. een kerk of crematorium) en aansluitend de ter aarde bestelling op de natuurbegraafplaats.

James de Graaff Uitvaartzorg biedt u deze mogelijk aan in samenwerking met natuurbegraafplaats Maashorst. Bent u ge├»nteresseerd dan kunt u graag met mij contact opnemen voor nadere informatie. 

een foto-impressie van de opening op 8 oktober 2016 van natuurbegraafplaats Maashorst